Recensies

Sylvia en Rogier Fonkert
22/11/2023

Vloerverwarming en cv ketel Nadat zij eerder(2 jaar geleden) de vloerverwarmingsunit hebben vervangen hebben zij nu de cv ketel vervangen. In beide gevallen uitstekend werk geleverd en alles conform de afspraken. Wij kunnen deze mannen zeker aanbevelen ondanks dat dit niet in ons eigen belang is omdat zij het dan te druk krijgen om ons in voorkomende gevallen te helpen.

Fried Peters
01/04/2023

CV-ketel vernieuwen en verplaatsen. Twins Installatietechniek is een betrouwbaar, probleemoplossend en meedenkend bedrijf. Erg service gericht, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Het resultaat van hun werkzaamheden waren boven verwachting en wij zouden dit bedrijf aanraden om in te huren. Een aanrader en heeft nu een vast plekje in onze contacten zodat wij hen altijd kunnen bereiken als vaste klant bij problemen.

Henk Ruyter
31/01/2023

Vervangen CV-installatie Erg blij met de vervanging van onze CV-installatie door de tweelingbroers Jimm en Tedd. Fijne en betrouwbare gasten, die gewoon doen wat ze beloofd hebben. Prettig ook in de omgang. Ik zeg een aanrader deze Twins!

Elise Schrijer
20/06/2022

Reparatiewerkzaamheden Een lekkende leiding was door Twins Installatietechniek supersnel verholpen. Ook werd er goed meegedacht over de mogelijkheid van het vervangen van een defecte thermostaatkraan. Supergoede service en zeer vriendelijk en hulpvaardig bedrijf.

Marijn
31/05/2022

Renovatie badkamer Wij zijn erg tevreden met het werk van Jimm en Tedd aan onze badkamer. Ze hebben netjes gewerkt en goed zicht gehouden op het werk van anderen. Onvoorziene omstandigheden werden keurig opgelost. Wij konden de werkzaamheden zorgeloos aan hun overlaten.

Jorn en Marloes
29/10/2021

Renovatie BG Jimm, Ted en anderen hebben naar volledige tevredenheid de volledige begane grond van ons huis gerenoveerd. Het gaat om een jaren ´70 woning die wij in oorspronkelijke staat hebben aangekocht. De werkzaamheden bestonden uit sloopwerk, installatie van elektra en waterleidingen, het moderniseren van de groepenkast, installatie en aanleggen van vloerverwarming, het egaliseren van zandcementvloer, het stucen van bakstenen muren, het betegelen van de begane grond en het installeren van het toilet. Veel werkzaamheden hebben zij zelfstandig uitgevoerd, voor bepaalde werkzaamheden maken zij gebruik van de diensten van andere partijen. Wanneer de door hen ingeschakelde partijen aan het werk zijn komen de heren regelmatig checken of alles naar tevredenheid verloopt. De mannen zijn betrouwbaar, werken netjes en zijn prettig in de communicatie. Onze ervaring met Twins Installatietechniek was heel positief. Wij kunnen hen dan ook zeker aanbevelen voor het verbouwen/renoveren van uw woning!

Michiel
15/10/2021

Top service! Stel op sprong een nieuwe ketel nodig, Twins heeft dit super snel en goed geregeld. Duidelijke communicatie, een aanrader

Miguel Siahaya
30/09/2021

Vervanging radiator! Afspraken zijn prima nagekomen, de klus was snel geklaard en het werk is naar tevredenheid uitgevoerd. Ze zijn deskundig, vriendelijk, werken netjes, zijn betrouwbaar en leveren bovenal kwaliteit!

Frits en Carla Loof
31/03/2021

CV installatie Begin deze maand bij ons door Twins een nieuwe CV installatie geplaatst. Alles tot volle tevredenheid. Ze werken nauwkeurig en netjes en komen afspraken na. Een bedrijf dat wij een ieder kunnen aanraden. Twins bedankt.

Odink
28/03/2021

Renovatie bovenverdieping Nu de renovatie van de bovenverdieping is afgerond, kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. Het hele proces verliep op en zeer open en plezierige manier. Na het vervangen van de dakkapellen moesten de kamers opnieuw worden ingedeeld , de CV vervangen en alle kamers gestuukt. Ook de elektriciteit moest worden aangepast. Het geheel is op een zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Zal beide heren zeker weer benaderen bij een volgende klus. Kan ze van harte aanbevelen!

Recensie achterlaten

verplicht veld

Hoe waardeert u ons?
Onderwerp van de recensie
Hoe denkt u over ons
Wat is uw volledige naam?
Wat is uw e-mailadres


VERWARMING RENOVATIE SANITAIR LOODGIETERSWERK